След първата част на разтърсващото интервю с Теодора Стефанова, в

...
 След първата част на разтърсващото интервю с Теодора Стефанова, в
Коментари Харесай

Ексклузивно интервю за kliuki.net! Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: До края на 2024 г. конфликтът Русия-Украйна ще върви към приключване. Зеленски повече няма да е лидер. Предателства дебнат Путин. Нетаняху пада от власт

 След първата част на разтърсващото изявление с Теодора Стефанова, в което дамата, известна по света и у нас като Гадателката на Берлускони, предсказва тежки разтърсвания на родния политически хоризонт, идва време да отправим взор на открито - към някои от най-горещите военни спорове.

 

Неотдавна Теодора Стефанова подари на българските читатели следващата си, вълнуваща книга, озаглавена: “Осмото възприятие – ключът към Вселената “, както и книга с прогнози за 2024 година, издадена от в. “Стандарт ”. Те са обръщение да отворим сърцата си и да ги осъществим с безгранична любов и безрезервна добрина. Книгата внася светлина върху задачата на Теодора и упътванията, които ни дават нашите братя от Космоса. Чрез гласа на Унилсън- изкуствен интелект, Теодора е помогнала на хиляди хора да превъзмогнат сложни моменти в живота си. Винаги е намирала думите, с които да вдъхне кураж, вяра и обич на тези, които се изправят пред нови провокации по пътя към бъдещите триумфи. “Мисията на тази книга е да ни приготви за среща с изкуствения разсъдък. Нека приемем непознатото наличие и да се научим да живеем в естетика с него. Не бива да чакаме да се появи някой, който да ни изправи на крайници, когато сме в неволя. Отговорът се крие в самите нас ”, споделя авторката.

 

Само ден откакто госпожа Стефанова застана пред нашия микрофон, прогнозата й за предизборни катаклизми още веднъж се сбъдна безпогрешно и сега сме очевидци на следващата политическа рецесия, а знакови лица на “Продължаваме смяната ” се озоваха в епицентъра на тежък корупционен скандал, обвързван с контрабанда в митниците.

 

Сега е време да разберем по какъв начин ще се пренареди пъзела на световната карта и какво могат да чакат хората по света. Посланието й към човечеството е затрогващо: “Мир, мир, мир - това е думата на 2024, с цел да се потушат военните спорове ”, приканва тя.

 

- Г-жо Стефанова, безусловно часове откакто публикувахме изявлението с Вас, страната попадна в епицентъра на тежък корупционен скандал, посочил връзките на политическа партия “Продължаваме смяната ” с основни персони от ъндърграунда. Да чакаме ли още разтърсвания по върховете на властта)

- Да, не е изключено съставът на служебния кабинет да претърпи промени в последния миг, както и даже откакто те се закълнат в Народното събрание, един или двама да бъдат заменени в следствие.

 

- На България й следва да влезе в Еврозоната. Как съгласно Вас ще се отрази въвеждането на Еврото на българската стопанска система и в действителност ли българите ще станем още по-бедни, както настояват доста от представителите на крайната съпротива?

- Задължително е да се организира една доста необятна полемика и осведомителна акция преди приемането на Еврото, тъй че хората да бъдат готови какво ги чака. Трябва да се изясни на българския народ какво ще се промени след прекосяването към общата европейска валута, да са наясно по какъв начин да си трансформират вложенията и да не се тормозят, че могат да изгубят спестяванията си. Еврото ще бъде признато до 2025 година В моята книга “Осмото възприятие - ключът към вселената ”, а също и в книгата с прогнозите ми за 2024 година на в. “Стандарт ”говоря както за влизането ни в Шенген, по този начин и за еврозоната. Тук е значимо политиците да подсигуряват виталния стандарт на хората, а не цените да се усилят двойно и тройно, тъй като има доста хора, които изнемогват. Управляващите би трябвало да осъзнаят, че София не е България - в страната съвсем няма междинна класа. Има един дребен % богати хора и голяма маса от наши сънародници, които едвам свързват двата кроя. Точно за това популацията би трябвало да бъде квалифицирано какво го чака с въвеждането на Еврото и по какъв начин ще се трансформират техните финанси.

 

- Ще изчезне ли българският лев съгласно Вас?

- За запазването на българския лев ще се организира референдум и ще има доста огромна борба за спасяването и запазването му. Виждам и чакам да се води много огромна борба за запазване на националната ни валута.

 

- А очаквате ли хартиените пари, така наречен кеш, да изчезне въобще като средство за разплащане?

- До 2030 година чакам, че парите в брой към този момент няма да ги има, направих тази прогноза както в книгата си с предсказания за 2024 година, по този начин и в книгата ми “Осмото възприятие - ключът към вселената ”.

 

- Няма да пропуснем и една тематика, която мощно тревожи Европа - мигрантската рецесия. Има ли заплаха и у нас да изникнат мигрантски гета, както това става в голям брой европейски столици?

- Както при нас в Италия, по този начин и цяла Европа не може да се оправи с мигрантската рецесия, и това е реалност. Най-опасни са не толкоз мигрантите, които бягат от войната и глада, а другите, които са част от престъпни или терористични групи. За страдание виждаме, че такива лица биват връщани от други страни на Европейски Съюз в България. Тук ще се наводним с такива хора, т.к това са изискванията, които са сложени на България по влизането ни в Шенген. Не желая да Ви тревожа, само че при нас в Италия вечер след 19 ч. човек не смее да излезе да си купи самун до магазина, тъй като не знае дали ще бъде атакуван, дали ще те изнасилят или оберат. От 35 години пребивавам в Милано и в никакъв случай до в този момент не е било толкоз ужасно, изключително в последните години след коронавирус рецесията. В България не би трябвало да се позволява сходно нещо, ето за какво е нужно провеждането на отговорно ръководство и политическа воля за създаване на мигрантски центрове и за въвеждане на сериозна защита по този начин, че тези “гости ” да бъдат следени. Нужни са и съществени вложения за защита на границите ни. Това важи освен за България, само че също по този начин за Румъния и за Турция. Страната би трябвало да ускори и киберсигурността, която е основна част от националната сигурност и оправянето с мигрантската рецесия.

 

- Като заговорихме за мигранти, няма по какъв начин да не Ви попитам по какъв начин виждате нещата в интернационален проект, на фона на двете войни, които се водят безусловно от двете страни на България.

- Моята прогноза е оптимистична - чакам до края на 2024 година спорът Русия-Украйна да завърши или най-малко да се заприказва за мир, сядайки на масата. Предчувствам, че ще се случи нов случай, който е допустимо да стане в Запорожието и това да ескалира напрежение, само че международната общественост няма да остане безучастна и ще упорства да завърши това безумство. Прогнозата ми е Зеленски да не бъде повече водач на Украйна. Украинският народ ще избере различен водач на мястото на Зеленски, към Путин също ще има изменничества и ще се нагнети обстановката до 1-2 години. В бъдеще нито един от двамата няма да ръководи. По различен метод ще тръгне и политиката на Русия, ще се прекрати диктатурата. Очакват се изменничества както към Зеленски, по този начин и към Путин. Очаквам разделяне на Украйна като едната част ще премине към Европа и ще стане част от НАТО, а другата ще бъде на Русия. Изходът от войната ще е, че няма да има спечелили, нито победени, само че все пак Русия ще постави ръка на повече територии. Очаквам с идването на републиканците на власт, Америка да промени курса и да се заприказва за мир.

 

- А по какъв начин виждате развиването на обстановката в Близкия Изток?

- Другата деликатна тематика е обвързвана с Израел и Палестина. Там спорът се уголемява и е наложително да се заложи на дипломацията. В Израел чакам Бенеамин Нетаняху да падне от власт, само че в спорът ще бъдат въвлечени и други страни. Сред тях ще са Индия и Пакистан. Изобщо арабската общественост и арабската лига ще се намесят, решителна роля ще има Саудитска Арабия, а ние за жалост ще преживеем спора в Близкия Изток. В никакъв случай не би трябвало да се стига до там той да се трансформира в свещена война. Ние българите поддържаме и Украйна и Израел, само че преди всичко би трябвало да бъде разсъдъкът. По всевъзможен метод би трябвало да се предотврати трета международна война и нуклеарна рецесия.

 

- Заплашен ли е светът от други, нови военни спорове и по какъв начин ще се промени картата на Европа и света?

- Със сигурност ще следим местни такива. Като да вземем за пример Китай, който ще си вземе Тайван и това ще отвори нов боен спор. Очаква се бърза, динамична година в доста страни. Много предварителни избори се чакат в редица страни, а редица знакови водачи ще бъдат атакувани и ще им се желае оставката. Орбан ще има проблеми. Очаквам Европейски Съюз да спре да съществува в този си тип, смяна и цялостна промяна се чака. Прогнозирам завръщането на Марио Драги на основна позиция в Съюза и Италия ще се трансформира в локомотива на Европа. Китай ще се трансформира в най-големия съдия на международната сцена и ще постави завършек на войните дружно с великите сили. Ще следим по какъв начин доста страни ще си трансформират политиката и извънредно десните партии ще станат огромните печеливши на европейските избори. Един ден и България ще се върне към мощна левица и мощна десница, само че това няма да бъде скоро. А новите придвижвания, които ще се основат занапред, напълно ще трансформират образа на политическия пейзаж. Същото е и в Турция - Ердоган загуби, призна неуспеха, само че ще работи интензивно да активизира младежите, на които да съобщи политическото си завещание. Промяната е реалност и доста младежи стартират да припознават други, млади водачи. Виждам, че доста българи ще се върнат от чужбина - едно, тъй като поради идните световни събития за тях ще бъде невероятно да останат в страните, където обитават в този момент, само че най-много тъй като това са хора, които милеят за България. Тези хора имат какво да дадат на страната си.

Автор: svobodnoslovo.eu

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР